Sanselig høst med Autumn Addict

Publisert: 02.09.2020

Det er få ting vi gleder oss så mye til som høstslippet fra CND. Hvert år setter de trendene for den kommende sesongen, og inspirerer oss til å tenke farger og design på en ny måte.

Årets vibrante høstkolleksjon skuffer i så måte ikke. Autumn Addict er en nytolkning av klassiske høstfarger som vinrødt, beige og den store høstfavoritten “mauve” (en farge som på norsk best kan beskrives som en krysning mellom bleklilla og rødlilla).

Hva er så nytt med disse klassiske høstfargene i år, spør du? Årets farger skiller seg drastisk fra tidligere sesonger på grunn av sin fremtredende lyse og klare palett. Vinrødt er i år klarere, skarpere, mer bærfarget og juicy. Den obligatoriske grønne fargen har tatt steget fra tidligere tiders mer mosegrønne og khaki dybder til energisk eplegrønt – en farge som nærmest syder liv og energi. Og slik fortsetter det, med lyse nude Gala Girl, via varmrosa Pacific Rose til den gylne beige Sweet Sider. Resultatet er en kolleksjon inspirert av dekadente desserter, sødmefylte frukthager og det gode liv.

 

Livlige farger som sprer glede og energi på kalde høstdager er det designerne bak CND mener at verden trenger akkurat nå. Og vi lurer på om vi ikke er veldig enig i det, vi også.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies