Ferieklar? Husk SolarOil i kofferten

Publisert: 03.06.2019

CNDs mestselgende pleieprodukt kan brukes til mer enn å sikre seg sterke, sunne negler. Derfor er SolarOil et must i feriekofferten din denne sommeren.

Victoria Beckham brukte den på gravidmagen for å hindre strekkmerker. Stylister har brukt den i hår, på skuldre og på kragebein for å gi ekstra glans. Men for hundretusenvis av kvinner verden over er den først og fremst en livredder når det kommer til neglepleie. Daglig bruk av SolarOil har dokumentert effekt på negler og neglebånd, og den unike oljeblandingen gir optimal pleie og styrke. Mandel- og jojobaolje er noen av naturens mest effektive fuktgivere. Ved å trenge ned i neglenes porøse overflate og “mette” neglene gir oljeblandingen optimal beskyttelse mot flisete og skjøre negler. Den økte elastisiteten i neglen som følge av fuktigheten gjør også sitt til at neglene blir styrket og minsker sjansene for en brukket negl midt i fellesferien.

Daglig pleie med SolarOil gjør også neglebåndene myke, slik at manikyren holder seg pen lenger. Putt SolarOil i strandvesken og påfør daglig for vakre sommernegler som varer.

SolarOil innholder E-vitamin, jojoba-, mandel- og riskliolje. SolarOil fungerer for neglene slik som balsam gjør for håret, og gjør neglen fleksibel og sterk. Masseres daglig inn i negl og neglebånd for å forebygge flisete, sprukne negler og neglebånd. Den skal også brukes om man har neglelakk, CND Shellac, eller et kunstmateriale på neglene.

Solar Oil er en del av CNDs Essentials serie. Sammen med Rescue RXx, Ridge Fx og Cuticle Eraser gir den unik pleie til neglene dine. Daglig pleie med SolarOil er et must for å sikre deg sunne negler året rundt. Sliter du med rillete eller svake negler, kan en intens kur med henholdsvis Ridge Fx eller Rescue RXx være akkurat det du trenger. Uansett problem har CND en patentert løsning for nettopp ditt behov. Så snakk med din lokale neglesalong og sikre deg et pleieprogram som holder neglene dine sunne, friske og sterke hele sommeren igjennom.

Nytt av året er at den prisvinnende oljen nå kommer som en praktisk pleie-penn! På størrelse med en tusjpenn og med penselbørste er den det ultimate veskeproduktet. Putt den i strandbagen eller kontorveska og hold neglene dine velpleide og friske hver eneste dag. Det har aldri vært enklere å ha perfekte negler.

Les mer om SolarOil og bestill det hjem til deg i dag.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies