Hvorfor velge VINYLUX?

Publisert: 20.05.2019

En neglelakk som garanterer ukelang holdbarhet, har unik glans og et fantastisk fargeutvalg: Det er VINYLUX.

Creative Nail Design, som er det CND står for, brenner like sterkt for faglig innovasjon og teknologi som for farger, trender og estetikk. Det er grunnen til at de i dag sitter på et av de største og mest omfattende utvalgene av patenter i bransjen. Veien fra idé til faglig produkt er lang og tidkrevende, og innbefatter år med forskning og tester. Og etter den revolusjonerende lanseringen av CND Shellac i 2010, fortsatte jakten på det neste unike neglproduktet. Å skulle revolusjonere noe så “hverdagslig” som en vanlig neglelakk virker kanskje nesten umulig, men det var målsettingen da arbeidet med VINYLUX startet. Og i dag, etter  seks år på markedet, er VINYLUX en solid bærebjelke i CNDs skjønnhetsunivers. Like essensiell, kraftfull og imponerende som din profesjonelle storesøster Shellacen.

Men hva er egentlig hemmeligheten bak VINYLUX sin suksess?

Pleie, styrke og unik holdbarhet

Du trenger ikke gå langt for å finne neglelakker i dag. I matbutikken, på parfymeriet eller i motebutikken bugner utvalget over av fargeglade nyheter. Allikevel er VINYLUX i en særposisjon både hos profesjonelle salonger og online. Hovedårsaken til dette er at dette er et totrinns neglelakksystem som lover en ukes holdbarhet. Den legges og fjernes som en vanlig neglelakk, men, satt sammen med sin matchende Top Coat, har en levetid som få andre aktører kan måle seg med. I tillegg har VINYLUX uslåelig, geléliknende glans og kommer i et stort utvalg av oppdaterte farger. Men det som gjør VINYLUX enda mer spennende er at den er noe så unikt som en pleiende langtidslakkserie. Det betyr at den gir styrke og forskjønnende omsorg til neglene dine mens den virker. Tilsatt jojoba, vitamin E og oppbyggende Keratin sørger nemlig VINYLUX for at neglene dine holder seg sterke og sunne fra påføring til fjerning. Du kan lese mer om den unike formelen her.

Over 100 farger å velge i

Det skal aldri være vanskelig å finne en drømmefarge blant VINYLUX´store sortiment. De aller fleste fargene matcher også salongutvalget på CND Shellac. CND jobber tett med verdenskjente designere og neglkunstnere for å alltid være oppdatert på motebildets siste fargetrender, og lanserer nye fargekolleksjoner innen både Shellac og VINYLUX hver sesong. Klassikere som Nude Knickers og Satin Pajamas som du ser på bildet over er en del av bestselgerne som du alltid vil finne i sortimentet, mens andre spennende farger vil lanseres og forsvinne med jevne mellomrom. Det skal med andre ord alltid være et stort utvalg av både vågale nyheter og elegante klassikere i seriens fargekart. En komplett oversikt over tilgjengelige farger akkurat denne sesongen finner du til enhver tid i vår nettbutikk.

 

En perfekt match med CND Shellac

For mange salongkunder er VINYLUX et naturlig ekstrakjøp ved avslutningen av en CND Shellac behandling. Med et enormt utvalg på over 100 farger er det som oftest en smal sak å finne en match til den valgte salongfargen, og det sikrer at man for eksempel kan fylle på farge ved begynnende ettervekst på neglen, eller hvis uhellet skulle være ute og man får skade mellom salongbehandlingene. Velger man en autorisert CND salong er sjansene gode for at din valgte farge finnes både som Shellac og VINYLUX.

 

Gi nytt liv til fargen med Top Coats!

Funnet din favorittfarge med har lyst til å prøve noe nytt? Med den spesialtilpassede Top Coat-triologien til CND kan du gi din utvalgte VINYLUX farge en helt ny look. Lyst på perlemorskimmer? En trendy, matt overflate? Eller kanskje gi favorittfargen din et aldri så lite trylleslag av glitter? Ved å bytte ut den klassiske VINYLUX Top Coaten med en av disse tre nyhetene har du store variasjonsmuligheter. Så lenge du holder deg til en patentert VINYLUX Top Coat er du til enhver tid sikret unik holdbarhet og styrke.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies