Ikoniske farger endelig tilbake!

Publisert: 07.01.2020

CND mest etterspurte, etterlengtede og ikoniske farger er endelig tilbake!

 

Å være pasjonert opptatt av mote betyr en evig jakt på det neste. Det store fargeutvalget til CND skal til enhver tid være oppdatert på de nyeste trendene og  de heteste stilene. Vi gleder oss like mye til hver nye fargelansering, og elsker å bli kjent med nye sesongens spennende sjatteringer.

Men dessverre betyr dette også at noen gamle klassikere må gi opp hylleplasseringen sin, slik at alle nyhetene skal få plass. Og en del av disse byttene etterlater et tomrom som alle trofaste CND-ere på et eller annet tidspunkt vil kjenne på. Fargene som forsvant, men som du aldri helt har glemt. Som Company Red, den perfekte rødfargen som var bare helt riktig. Eller den fyldig vinrøde Spike, som tilførte en skarp og trendy kant til selv den mest sofistikerte kvinnen.

Når du finner den perfekte matchen, er det vanskelig å gi slipp – selv om det er for å gi plass til noe nytt og spennende.

 

Dette har CND tatt på alvor, og for en begrenset periode blir derfor fem av de mest etterlengtede og legendariske fargene fra 40 år med CND bragt tilbake i rampelyset. Trofaste CND-ere over hele verden jubler over disse fem Shellac-fargene som alle er en hyllest til de banebrytende og tidløse stilene som CNDs negldesignere har skapt i løpet av 40 år i bransjen.

 

Husk å bestille dem opp før de forsvinner. Igjen.

”Shellac Icon kolleksjonen er inspirert av merkets lojale følgere som har støttet CND og opp igjennom årene skapt utallige ekstraordinære neglestiler med våre produkter”, forteller CND Co-Founder og Style Director Jan Arnold. ”Disse fargene representerer de mange uforglemmelige moteøyeblikkene i vår rike historie”.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies