Perfekte negler på rekordtid

Publisert: 13.01.2020

VINYLUX 2-IN-1 gjør hjemmemanikyren din enklere enn noensinne.

Oppgrader hjemmemanikyren din med smarte CND​ VINYLUX 2-in-1. Nå trenger du kun ett produkt for å sikre deg perfekt glansfull og holdbar manikyr i opptil 7 dager. Det har aldri vært lettere å holde på favorittfargen plettfri uansett hvor du måtte være – på ferie, jobb eller bare på farten – med denne i veska tar det kun få minutter å fikse på fargen.

VINYLUX 2-in-1 har alle fordelene til den klassiske neglelakk-flasken, med langtidsholdbar, glansfull og høypigmenterte farger i 10 bestselgende nyanser. Men denne smarte nyheten inneholder også en hurtigtørkende Top Coat som sikrer briliant finish. En ende gir deg farge med geléliknende glans. Den andre forsegler og sikrer holdbarhet i opptil 7 dager. Enklere kan det ikke gjøres!

VINYLUX​ 2-in-1 kommer i følgende bestselgende nyanser: Lobster Roll, Hot Pop Pink, Negligee, Naked Naivete, Cream Puff, Wildfire, Creekside, Field Fox, Asphalt og Decadence.


Artikler om Negl, hånd og fot

Sharing is caring – vis oss dine sommernegler og vinn premier hver uke!  Vi på NeglAkademiet vet hvor…

Vi er stolte over å presentere NeglAkademiets siste tilskudd blant ambassadører: Irene Wessel. Med en overlegen pasjon for…

Jakten på det neste stjerneproduktet for profesjonelle negledesignere slutter aldri for CND. Den aller siste nyheten skaper begeistring…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies