Julens skjønneste gaver fra CND

Publisert: 04.11.2019

Å gi den perfekte gaven er lett med disse skjønne favorittene fra CND. Legg vakre spafavoritter under treet i år, eller hvorfor ikke henge gavene dine rett på treet? Høytidens mest originale gavetips får du her hos oss.

Ring julen inn med nydelige julekuler fra CND. Dekorer salongvinduet ditt eller julegranen med høytidens kuleste pynt: Julekuler fra CND!

Hver kule kan åpnes slik at to valgfrie farger får plass. Vi selger kulene med VINYLUX Wildfire og Top Coat, men du kan jo også bytte ut fargene med favorittene til venninnen til for en søt vertinnegave eller kalendergave. Kulene er kun for salg i noen få uker, og flyr raskt ut av butikk, så skynd deg å bestille hvis du ønsker en annerledes utstilling i salongen din. Eller hvorfor ikke dekorere juletreet med dine skjønnhetsfavoritter i år?

Julen er høysesong for middager og vennesammenkomster, og jakten på små, søte venninne- og vertinnegaver er igang. Å finne noe originalt og personlig som ikke koster skjorta kan være en utfordring, så hva med å gi vakre neglelakker i gave? Våre søte VINYLUX Duo gavepakker er noe som garantert settes pris på av mottakeren. Gaveeskene i lekkert design er nytt av året, og passer perfekt til en favorittfarge og Top Coat.

På jakt etter små, søte kalendergaver som både gjør godt og dufter godt? Scentsations, spafavoritten fra CND, kommer i praktiske reisestørrelser som er perfekte i julestrømpe eller pakkekalender. Black Cherry & Nutmeg er julens store favorittduft, men Scentsations har også mange friske og blomstrende dufter som passer for alle smaker.

Lyst til å gi en pleiende luksuspakke i gave i år? Da er Holiday Hydration Duo det perfekte valget. Denne vakre gavepakken inneholder SolarOil, som med sin unike ingredienser av Vitamin E, riskli-, jojoba- og søtmandelolje smører negler og neglebånd, og gjør de motstandsdyktige mot flising og sprekking. I tillegg får du CND Cuticle Eraser, som gir neglebåndene dine alt de trenger av pleie og omsorg. Bruk de to bestselgerne som en effektfull intensivkur i minst 14 dager, eller som daglige velværeprodukter for å opprettholde allerede sunne og spenstige neglebånd.

Ingen jul uten den superpopulære og velfylte sminkepungen fra CND. Hvert år blir den lekre sminkepungen i limited edition-design et samlerobjekt som flyr ut av butikkhyllene, og i år er CND sin Beauty Bag fylt med sanselige must have-produkter i energisk, fruktig sitrus – Bright Citron. Med i kosmetikkpungen får du en mykgjørende lotion og alt du trenger for velpleide negler hver dag: CND sin bestselger SolarOil og en neglebørste.

 


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies