Neglepleie i vintersesongen

Publisert: 23.10.2019

Kalde vinder, store temperatursvingninger og tørt inneklima er alle årsaker til at vinteren for mange er synonymt med brukne, flisete negler. Men må det være sånn? Rett pleie og gode valg i neglsalongen gjør det letter å bevare sunne, sterke og elastiske negler også i den kalde, fine tida.

Olje hver dag

På samme måte som ansiktet ditt trenger både dagkrem og nattkrem, så trenger negler og neglebånd daglig tilførsel av fukt for å kunne holde seg sunne og friske. SolarOil er en av verdens mestselgende negleprodukter, og en av CNDs stjerneprodukter. Den unike kombinasjonen av Vitamin E, jojoba- og mandelolje gir næring, fukt og pleie, og bidrar ved daglig bruk til økt styrke og fleksibilitet i neglen. Og med den nyheten SolarOil Care Pen er det enklere enn noensinne å sørge for daglig pleie.

Nå finnes det også en ny pleieolje på markedet, laget av mannen som i sin tid sto bak SolarOil, Jim Nordstrom fra Famous Names. Med en herlig miks av avocadoolje, oliven- og jojobaolje er Dadi Oil et perfekt valg for de som foretrekker frisk sitrusduft. For kunder som har nøtteallergi er også Dadi Oil et fullgodt alternativ til mandeloljen i SolarOil.

 

Styrkekur i salong

Uansett som du ønsker lange vakre kunstnegler eller velger å holde neglene dine «au natural» så er utgangspunktet likt: Resultatet blir best med et friskt og sterkt underlag.  Årsakene til slitasje og skader på neglene kan være så mangt, fra sykdom eller livsstilsendringer, til ytre påvirkninger som for kraftig filing og feil fjerning av kunstmateriale. Neglene brekker og fliser seg, får hvite prikker, blir tynne eller slutter å gro. Men hva om det var en behandling som styrket neglen innenfra?

Det er IBX: den profesjonelle salongbehandlingen som bygger opp neglene dine innenfra, gir sterkere negleplate og i tillegg beskytter naturneglen mot skade fra gelelakk, soak-off gels eller hard gels. Som en beskyttende barriere og en oppbyggende kur er IBX den ultimate styrkekuren for neglene dine.

Behandlingen utføres som en del av en salongmanikyr, og herdes i varmelampe. Resultatet er styrkede, sunnere negler etter hver eneste behandling.

 

Reparerende hjemmepleie

CND er markedsledende på høyeffektive problemløsere til hjemmebruk. Daglig bruk av den styrkende keratinbehandlingen Rescue RXx gir dokumentert effekt på svake, skadede negler. Kliniske tester viser et imponerende resultat: Allerede etter 1 uke opplevde 80% av testpersonene at hvite flekker i neglene var mindre synlige og 80% merket at neglens tilstand var betydelig forbedret. Etter 4 ukers bruk opplevde 73% av testpersonene redusert tendens til at neglene delte seg og 80% opplevde mindre tendens til at neglene fliset eller skivet seg opp.

Sliter du med rillete og ruglete negler finnes det også hjelp for det: RidgeFX. Med umiddelbar utjevnende effekt er denne behandlingen en “quick fix”, samtidig som den lysner en gulende negl. Tørre neglebånd pleies myke og fjernes enkelt ved hjelp av Cuticle Eraser. Denne triologien med effektive hjelpere gir deg maks effekt på kort tid.

I vintersesongen er det ekstra viktig med denne typen pleie, så pass på å ha en produktene tilgjengelig på nattbordet eller på kontorpulten. Noen få minutter hver dag er alt som skal til.

Fuktighet til hele kroppen

Når det er kaldt og surt ute frister det ekstra med en varm og god dusj eller et badekar med velduftende oljer. Noen dråper Almond Milkbath og en forfriskende skrubb med Almond Moisture Scrub, begge fra CND Spa, fjerner død hud og forfrisker hender og føtter i det varme vannet. Klapp huden tørr med et frottéhåndkle, og smør hender og føtter med lotion i din favorittduft fra CND Spa. I vinterhalvåret er Sugar Vanilla en av hovedfavorittene til våre kunder. Avslutt med en mykgjørende neglebåndsolje for varmende, mykgjørende pleie.

 

Vitaminer både inni og utenpå

Omega 3 er frosne nordmenns beste venn og en av de sterkeste kortene man kan ha på hånden  i møte med forkjølelse og vintertretthet. Daglig inntak av Omega 3, enten i form av tilskudd, belgfrukter, fet fisk eller andre gode næringskilder smører også kroppen din innenfra, og gir deg sunnere og mer elastisk hud, hår og negler. Et godt kosthold rikt på oljer og vitaminer gjør også at både hår og negler vokser raskere og får bedre kvalitet, så pass på å fylle opp tallerkenen din med friske farger og ulike gode smaker hver eneste dag. De pleiende oljene Dadi Oil og SolarOil inneholder også Vitamin E som gir god pleiende effekt på tørre vinternegler.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies