Kurs i microblading

Publisert: 12.11.2018

Det magiske, gylne snittet som gir perfekt innramming av ansiktet og umiddelbart løfter blikket. Ikke rart microblading er en av skjønnhetsbransjens raskest voksende fagfelt! Hos NeglAkademiet kan du nå få en komplett utdannelse og alt materiell du trenger for å ta fatt på en ny spennende karriere.

Steg 1: Brynene måles opp nøyaktig med Nouveau Contours egne redskaper.

Nouveau Contour er en av verdens ledende merkenavn innen permanent makeup og microblading. Med høyteknologiske behandlingsmaskiner, et eget fargesystem med hudvennlige pigmenter, og en sterk pasjon for opplæring og videreutdanning, er Nouveau Contour en spydspiss i bransjen. Derfor er vi på NeglAkademiet ekstra stolte over å kunne presentere merket på det norske markedet. Sammen med Master Instruktør Anne Nordby, med over 18 års erfaring fra faget, tilbyr vi en komplett pakke for deg som ønsker en start i  en av skjønnhetsbransjens raskest voksende og mest lukrative bransjer.

Steg 2: Med utgangspunkt i målene tegnes brynene opp med Nouveau Contours spesialiserte blyant.

Nouveau Contour tilbyr tredagers grunnkurs som gir all basiskunnskap innen enten microblading. Som nyutdannet microblading-behandler har du etter dette det perfekte utgangspunktet for å starte behandlinger, og for å etter hvert bygge på med kurs som gir deg en mastertittel.

Ved hjelp av hårfine snitt med et knivblad lages ultrafine kutt i huden som så fylles med farge. Nouveau Contour har et stort utvalg av blad i ulik tykkelse for ulike behov, og man kan blande sammen ulike pigmentfarger for en perfekt nyanse til nettopp din kunde. Ved hjelp av Noveau Contours eget fargesystem er det enkelt å skreddersy blandingen til enhver hud- og hårfarge.

Steg 3: Det ultrafine engangsbladet har mange små kutt for et perfekt resultat. Farge blandes og påføres med lette strøk for et perfekt og naturlig resultat.

Visste du at en behandling med microblading eller permanent makeup ofte tar omtrent like lang tid som en tradisjonell ansiktsbehandling, men at du tjener opp til 50 % mer per behandling? Det er bare en av grunnene til at Nouveau Contouri dag har så mange fornøyde behandlere i hele 27 land.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om aktuelle kurs eller påbygginger for nettopp deg. Og husk at NeglAkademiet også forhandler alt du måtte trenger av maskiner, pigmenter, blader og annet materiell for en perfekt salongopplevelse med Nouveau Contour.


Artikler om PMU & Microblading

Den verdensledende merket Nouveau Contour er like opptatt av utdanning av fagpersonell som de er av å lage…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies