Nouveau Contour: Innovasjon og pasjon i skjønn forening

Publisert: 04.04.2019

Den verdensledende merket Nouveau Contour er like opptatt av utdanning av fagpersonell som de er av å lage markedets beste maskiner, nåler og pigmenter. Slik blir det vakker suksess av.

Etablert i 1997 var Nouveau Contour de første til å introdusere digitale maskiner for permanent makeup.  Siden den gang har merket, som i dag finnes over hele verden, jobbet målrettet videre for å alltid være først ute med de nyeste løsningen for et naturlig forskjønnet og plettfritt resultat. Med 22 års erfaring er Nouveau Contour i dag en internasjonal organisasjon som har sine egne produksjonsfasiliteter for profesjonell mikropigmentering. Og endelig kan vi i NeglAkademiet presentere disse banebrytende løsningene også for det norske markedet!

Å finne lokalt talent som brenner for faget og som alltid er sulten på å lære mer er en av Nouveau Contours nøkkelegenskaper. Og i Norge er det en velrennomerte skjønnhetseksperten Anne Nordby som representerer merket. Hun var en av de aller første til å starte med permanent makeup i Norge, og har i dag en lang liste med fornøyde, faste kunder. Hos NeglAkademiet driver hun i dag sin egen salong der du kan booke behandlinger. I tillegg er hun nasjonal opplæringsansvarlig med kurs både i microblading og permanent makeup, og står klar til å guide deg gjennom både behandlingsteknikker og det store utvalget av utstyr. I vår kursoversikt finner du informasjon om neste tilgjengelige kurs.

Permanent makeup og microblading har vist seg å være en av de raskest voksende behandlingsformene i skjønnhetsbransjen. Den gir kunden et umiddelbart og langvarig resultat, og den gir i tillegg en god inntjening for salongene. Med ultraskarpe nåler og den seneste teknologien på maskinene er man med Nouveau Contour sikret et presist, detaljert og naturtro resultat både på lepper, øyne og bryn. Behandlinger gjøres også medisinsk, for eksempel som rekonstruksjon av areola på kreftpasienter.

Gjør deg klar til å oppdage en ny verden av skjønnhet, og ta et steg inn i Nouveau Contours banebrytende skjønnhetsunivers i dag, du også!


Artikler om PMU & Microblading

Det magiske, gylne snittet som gir perfekt innramming av ansiktet og umiddelbart løfter blikket. Ikke rart microblading er…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies