NEGLEPLEIE I CORONA-TIDER

Publisert: 10.04.2020

Visste du at negler med hel, frisk lakk faktisk gir bedre beskyttelse mot sykdom? 

Riller og sprekker i neglene kan nemlig lett gi feste og grobunn for bakterier og virus, så derfor er det ekstra viktig å ta godt vare på hendene sine i disse dager.

Daglig bruk av CND SolarOil på negler og neglebånd mykner opp hard hud og gir økt smidighet og styrke. Det minsker risikoen for skade på neglene og gir også det aller beste grunnlaget for VINYLUX neglelakk. Gjør det til en vane å påføre litt SolarOil på neglene etter håndvask, så holder neglene dine seg pene lengst mulig.

VINYLUX er neglelakken med lang holdbarhet, og korrekt påført bidrar den til å forsegle neglen og gjøre overflatene glatte og motstandsdyktige. Bare pass på at lakken sitter skikkelig, og fjern all lakk med Offly Fast Moisturizing neglelakkfjerner ved første tegn til avskalling eller slitasje.

Hyppig håndvask sliter ekstra mye på neglene, men ved bruk av SolarOil og VINYLUX gir du den best tenkelige beskyttelsen for neglene dine i denne perioden. Avslutt hver håndvask med en fuktighetsrik håndkrem, som for eksempel Almond Hydrating Lotion fra CND Spa.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies