To fantastiske nyheter fra Light Elegance

Publisert: 09.03.2020

Vårens vakreste eventyr er så vidt igang, med det ene spektakulære nyhetsslippet etter det andre. En av de aller mest omtalte slippene denne sesongen er JimmyGel: En blank, krystallklar soak-off gel som både kan brukes til forsterking og til forlenging, og som ikke skader naturneglen. Et helt fantastisk produkt med mange bruksområder som virkelig imponerer.

JimmyGel er den seneste nyvinningen og hjertebarnet til Jim McConnell, sjefskjemikeren hos Light Elegance som tidligere har blant annet CNDs SolarOil og DadiOil på CV-en. Dette er en mann som lever og ånder for neglebransjen, og for å stadig utvikle nyheter som gjør jobben lettere, proffere og mer effektiv for negledesignere verden over.

Les alt om JimmyGel her!

Det er ikke vårslipp uten en ny fargekolleksjon eller to, og i år er det virkelig nydelige farger som gjelder. Vårens første kolleksjon med Color og Glitter Gels, Blossom & Bloom, har vi allerede skrevet om, men den neste nyheten ut, årets første Butter Creams, er akkurat like fantastiske.

Inspirert av Arizonas forlokkende og hete ørkenlandskap presenterer Desert Dream seks vakre fargetoner i kremete, smørmyk og glansfull ButterCream. En rødfarge som hente fra en brennende solnedgang over gylden sand. En juicy grønn kaktusplante. En dypblå luftspeiling av en vannkilde med hint av fiolett.  Ørkennaturens mange vidundere byr på en sommerlig og frisk fargepalett som vi tror kommer til å falle i smak hos norske kunder.

Oppdag hele kolleksjonen og legg inn din bestilling i dag.

Light Elegance er kun tilgjengelig for profesjonelle kunder. Har du lyst til å lære deg å jobbe med denne fantastiske produktserien? Da kan du melde deg på et av våre velrennomerte grunnkurs. Etter består kurs kan du jobbe profesjonelt med Light Elegance!


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies