Norwegian Nail Awards: Avstemming snart igang!  

Publisert: 14.02.2020

Servertrøbbel gjør at avstemmingsfunksjonen til Norwegian Nail Awards streiker. Vi jobber nå på spreng med en ny teknisk løsning, slik at avstemmingen på finalister endelig kan starte.

 

Vi vet at det er mange som venter utålmodig på det store finalistslippet til Norwegian Nail Awards. Over 250 nominasjoner fra hele landet har gitt fagjuryene våre mye å jobbe med, og det har tatt sin tid å bli kjent med alle de fine kandidatene i våre fem kategorier.

 

På grunn av det store antallet påmeldte var vi tvunget til å utsette slippet av finalister til vår internasjonale fagjury var ferdige med å evaluere alle sammen.  Det er de ferdige med, og etter planen skulle avstemmingen da starte denne uken.

 

Men en ulykke kommer sjelden alene, og selv om siden har fungert perfekt under testing, har vi støtt på problemer med avstemmingsfunksjonen når vi nå skulle ”gå live”. Vi jobber nå for fullt med å finne en ny teknisk løsning.


Artikler om Negl, hånd og fot

Sharing is caring – vis oss dine sommernegler og vinn premier hver uke!  Vi på NeglAkademiet vet hvor…

Vi er stolte over å presentere NeglAkademiets siste tilskudd blant ambassadører: Irene Wessel. Med en overlegen pasjon for…

Jakten på det neste stjerneproduktet for profesjonelle negledesignere slutter aldri for CND. Den aller siste nyheten skaper begeistring…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies