Norwegian Nail Awards: Avstemming snart igang!  

Publisert: 14.02.2020

Servertrøbbel gjør at avstemmingsfunksjonen til Norwegian Nail Awards streiker. Vi jobber nå på spreng med en ny teknisk løsning, slik at avstemmingen på finalister endelig kan starte.

 

Vi vet at det er mange som venter utålmodig på det store finalistslippet til Norwegian Nail Awards. Over 250 nominasjoner fra hele landet har gitt fagjuryene våre mye å jobbe med, og det har tatt sin tid å bli kjent med alle de fine kandidatene i våre fem kategorier.

 

På grunn av det store antallet påmeldte var vi tvunget til å utsette slippet av finalister til vår internasjonale fagjury var ferdige med å evaluere alle sammen.  Det er de ferdige med, og etter planen skulle avstemmingen da starte denne uken.

 

Men en ulykke kommer sjelden alene, og selv om siden har fungert perfekt under testing, har vi støtt på problemer med avstemmingsfunksjonen når vi nå skulle ”gå live”. Vi jobber nå for fullt med å finne en ny teknisk løsning.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies