Plukk vårens blomstrende pasteller

Publisert: 06.02.2020

CND Presenterer vårens nye kolleksjon – English Garden.

 

Lukk opp porten til en vårhage som yrer av nytt liv, og vekk sansene dine med friske, kjølige pasteller og delikate nøytraler. En engelsk drømmehage med klare, friske farger som skapt for en ny start og nye muligheter.

Flowerbed Folly og Carnation Bliss

Vårens kolleksjon består av seks farger som alle er inspirert av de legendariske blomstrende engelske hagene, og vi inviterer deg til å ta del i hagefesten med nyheter både i verdens mest populære salongserie CND Shellac og den langtidsholdbare neglelakken VINYLUX.

Kiss from a Rose

Er du like spent på vårens fargetrender som oss? Vel, her kommer de: Flowerbed Folly er en moderne, mørk og jordlig nøytral. Soft Peony er en varm, kremaktig rosafarge inspirert av den vakre, runde blomsten. Lady Lily er like klassisk og sukkerhvit som liljen den har hentet navnet fra, er semi-dekkende og lett å legge.

Kiss from a Rose er en umiddelbar ny klassiker i rik, lykkeboblende tyggegummirosa. Mykt rosa Carnation Bliss er, som nelliken den har hentet navnet fra, en sikker vinner som de aller fleste kan like. Og Magical Topiary er en myk pastellmint nyanse perfekt for alle som foretrekker kjølige toner på neglene sine.

Soft Peony

”CND English Garden føles som våren selv tappet på flaske”, sier CND Co-founder og Style Director Jan Arnold. ” Det er en fornøyelig samling av pasteller som skapt for den nye sesongen, og som umiddelbart sender deg inn i en vakker vårhage.”

Lady Lily og Magical Topiary

CND English Garden Collection består av seks nyanser og lanseres både i CND Shellac og VINYLUX.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies