Evig romantiske brudenegler

Av: Marianne Jemtegård
Publisert: 11.09.2018
Kjolen, håret og makeupen er på plass. Nå gjenstår bare kronen på verket.  La ringen din få selskap av perfekte brudenegler.

 

På den største av alle store dager har hendene dine hovedrolle på mange bilder og videoklipp, og ikke minst i gjestenes mange beundrende blikk. Ringen din skal både fotograferes og fremvises fra tidlig morgen til sent på kveld, og viktigheten av en god manikyr kan derfor ikke understrekes nok. Dette er tross alt bilder du skal se på resten av livet, så sørg for at hendene dine er på sitt aller vakreste.

En riktig brudemanikyr med CND Shellac gir deg selvtillit til å legge fingrene dine under lupen hele dagen. Vi gir deg her en lite huskeliste for den store dagen, slik at du blir en drømmebrud – helt ut til fingerspissene.

Brisa Gel gir mange fargemuligheter for deg som vil støpe med fransk manikyr. Ellers er rosa- og nudefarger den store favoritten blant norske bruder akkurat nå. Den lys rosa og elegante Candied passer til de aller fleste hudtoner og typer, og kommer både som CND Shellac og VINYLUX.

EN FARGE SOM VARER

På den store dagen tar vi ingen sjanser. Mange velger å støpe negler med for eksempel Brisa Gel for å få et perfekt underlag, en forlenget form og en negl som garantert tåler en støyt både før og etter bryllupet. Med Brisas fine fargeutvalg er det også lett å støpe en fransk manikyr for bruder som ønsker en klassisk stil.

Hvis du ønsker deg en farge, er CND Shellac bruders soleklare førstevalg. Med Shellac  trenger du ikke å bekymre deg for knekte negler eller avskallet farge. I stedet har du lekre negler i tre-fire uker, perfekt for deg som skal videre på bryllupsreise. Invester også i en VINYLUX-utgave av brylluspfargen din. Skulle uhellet mot formodning være ute uansett, kan du lakke over neglen på 1,2,3. Med denne fargen på baderomshyllen har du i tillegg et hyggelig minne fra den store dagen din.

ELEGANT FORM

Og hva med formen? De aller fleste ønsker en klassisk form på neglene til bryllupet, samtidig som man ønsker at hendene skal se så slanke og elegante ut som mulig. Løsningen er mandelformede negler i en moderat lengde. Dette er den aller mest flatterende formen, og kan lett skapes ved hjelp av en akrylbehandling i salong. Akrylen virker dessuten som en forsterkende forsikring mot knekte negler.

Beau, Romantique og Satin Pajamas er tre av de mestselgende CND Shellac-fargene til norske bruder.

PRØV DEG FREM

For de aller fleste er det utenkelig å sveipe innom din lokale brudesalong dagen før bryllupet, og så hoppe inn i den første og beste kjolen. Å finne drømmekjolen er en møysommelig men også morsom prosess., som skaper minner for livet. Slik bør det også være med fargen på neglene dine. Test ut ulike nyanser og kjøp med deg dine favorittfarger hjem, slik at du kan teste de i ulikt lys. Velger du romantisk dus rosa, vaniljehvitt, sofistikert beige eller dempede gråtoner på den store dagen? Husk, små nyanser utgjør en stor forskjell.

FRANSK ELLER OMBRE?

Ulike varianter av fransk manikyr og ombre har lenge vært en hit blant bruder som ønsker en klassisk og ren look. Den internasjonale trenden går allikevel mer mot ensfargede negler i en klar og sofistikert farge. Kald beige og gammelrosa er to av de sterkeste fargetrendene akkurat nå.

Stadig flere bruder ønsker å inkorporere litt blått på den store dagen, for hell i kjærlighet. Hvorfor ikke gå for en leken look og velge en vakker blå eller lilla manikyr?

”SOMETHING BLUE?”

”Something old. Something new. Something borrowed. Something blue.” Å leke seg med dette gamle orddtaket med søte blå detaljer enten på sko eller smykker blitt en morsom trend. Men hvorfor ikke ta trenden ett steg videre, og la neglene stråle i kjølig babyblått? Hold formen kort og avrundet for et trendy uttrykk. Blå neglefarge er i tillegg en av vårens store skjønnhetstrender, så med en babyblå Shellac behandling er du også moteriktig på bryllupsreisen.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies