Vill skjønnhet fra CND

Av: Marianne Jemtegård
Publisert: 11.09.2018
Høstens sterkeste manikyrtrender henter inspirasjon fra naturens utemmede krefter.

 

Finnes det en mer perfekt inspirasjonskilde enn moder jord? Med sin endeløse palett av farger er naturens magi en evig muse i motebildet. Designere har i årtier latt seg inspirere av høstlige fargepaletter, mystiske metaller og rå sten. Og på interiørfronten er marmor, granitt og rustikke krystaller naturelementer som får norske stylisters hjerter til å slå fortere akkurat nå. Selvsagt følger skjønnehetstrendene i samme spor, med naturlig og vill inspirasjon.

Kolleksjonen Wild Earth fra det verdensledende profesjonelle neglemerket CND innbyr til en fargefest med fokus på de jordiske, magnetiske og ville gledene.

Vi snakker delikate sand- og jordtoner, forheksende aubergine, drømmende midnattsblå og flammende rødt. Farger inspirert av elementene, med en sterk personlighet og mange personlige variasjonsmuligheter.

– De rike fargene, inspirert av slående landskap og naturens endeløse utvalg av teksturer, gjør det lett å komme i kontakt med din ville side, forteller Jan Arnold, Co-founder og Style Director hos CND.

Og det lover jo godt for mørketiden vi nå går inn i.

 


Artikler om Negl, hånd og fot

Sharing is caring – vis oss dine sommernegler og vinn premier hver uke!  Vi på NeglAkademiet vet hvor…

Vi er stolte over å presentere NeglAkademiets siste tilskudd blant ambassadører: Irene Wessel. Med en overlegen pasjon for…

Jakten på det neste stjerneproduktet for profesjonelle negledesignere slutter aldri for CND. Den aller siste nyheten skaper begeistring…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies