Tid er luksus: CND Shellac LUXE

Publisert: 20.11.2018

Hva er luksus for deg? En ny veske? Drømmebilen? Eller kanskje en ekstra lang ferie?

For de aller fleste av oss er luksus først og fremst tid. I en hverdag hvor alt går så fort, og vi aller helst skal gjøre minst tre ting på en gang, så er tiden vår blitt det mest dyrebare vi har. Tid til å være sammen med de vi elsker. Eller tid til å gjøre noe som bare gjør deg glad. Å få mer tid i hverdagen er det vi alle drømmer om, og derfor sørger CND nå for at du sparer verdifulle minutter hver gang du er i neglsalongen. Hele 15 minutter kan du nå spare på hver neglebehandling. Det blir sånn ca tre timer ekstra i løpet av et år, det!

Hemmeligheten ligger i fargenes helt nye sammensetning som har en ultrafint porøs overflate som gjør at fjerning av produktet går raskere. I tillegg krever denne nye formulaen kun to påføringer, ikke tre. Du trenger ingen Base Coat ved bruk av CND Shellac LUXE, kun fargen og Top Coat. At den store fargenyheten også er ekstra skånsom mot neglene, er enda en grunn til at nyheten LUXE er på alles lepper denne vinteren.

Med 65  vakre farger å velge mellom, og tid spart ved hvert eneste salongbesøk, er det ikke rart at CND Shellac LUXE er det nye førstevalget for kvalitetsbevisste kunder.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies