Nilens dronning

Publisert: 20.11.2018

Denne vinteren henter Light Elegance inspirasjon fra en av historiens aller mest forlokkende, magiske og mektige kvinner: Kleopatra. Med kløkt og skjønnhet holdt hun oldtidens Egypt hardt i tømmene, samtidig som hun også hadde tid til å forføre flere av datidens mektigste menn, deriblant Julius Cæsar.

Mange forbinder kanskje Kleopatra først og fremst med hennes vakre utseende (hun rocket jo tross alt en vill eyeliner og tok melkebad for å holde huden myk), men i sin samtid var hun vel så kjent for sitt intellekt, sine politiske manøvreringer og sin evne til å snakke minst syv språk flytende. Så her snakker vi om en skikkelig power-woman. At hun også hadde klør (og ikke var redd for å bruke dem) er det ingen tvil om. Nå kan du la deg inspirere av dette mektige ikonet til å kreere dine egne egyptiske drømmenegler, ved hjelp av Light Elegance og deres fantastiske Butter Creams.

Dette er kolleksjonen Gift of the Nile.

Juveltoner som hentet ut av en faraos grav er nøkkelen til denne spennende kolleksjonen, perfekt til å glitre og lyse opp i vintermørket.

Goddess Within er kremete mørk grå og sofistikert, mens The Crown Jewel er en dyp rødfarge som glitrer varmt i ravliknende oransje: Den perfekte juvelen i enhver dronnings krone.

 

Cairo Queen er ren luksus, som glitrende bær i lillatoner enhver kongelig verdig. Mens Cleopatra er en kremet juvel, som et rent stykke Jadesten.

 

Walk Like an Egyptian er en sjokoladebrun og mektig fristelse, mens Persian Plum er den ultimate rike og dype plommefargen.

Med så mange fristelser kan det være vanskelig å finne din favoritt. Så hvorfor ikke gjøre som Kleopatra, og ikke bli fornøyd før du har dem alle sammen?


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies