Vinterens festkolleksjon fra CND: Crystal Alchemy

Publisert: 23.10.2019

Stener og krystaller er vinterens store trend, både innen mote, interiør og skjønnhet. Alltid med en finger på pulsen har CND derfor dedikert sin vinterkolleksjon til krystallinspirerte nyanser, like mangefasetterte som bærerens egen personlighet. Elegant og klassisk, pasjonert og ildfull, reservert og mystisk, eller sosial og strålende: Crystal AlchemyCollection er en luksuriøs linje som passer til menneskets mange sjatteringer.

Kolleksjonen er laget i samarbeid med det premium krystallmerket Swarovski, og kombinerer krystallenes unike, lysreflekterende glans med CNDs chice og trendy fargespekter. Fem farger som spenner fra myke og feminine Lovely Quartz til flammende Rebellious Ruby kommer både i CNDs langtidsholdbare neglelakk VINYLUX og  CND Shellac gelé salongbehandling.

”Denne kolleksjonen byr på den ekstra touchen av eleganse og showstoppende glitter som kun en Swarovski krystall kan tilby”, forteller CND Co-Founder og Style Director Jan Arnold. ”Vårt mål med kolleksjonen er å fremheve de unike kvalitetene til Swarovski som har gjort de absolutt best i klassen: Fra deres funklende glans til følelsen av luksus som de gir bærerne av deres krystaller. Krystallenes unike kraft og glamorøse, glitrende utstråling var det vi ønsket å fange på flaske.”

Denne vinteren inviterer vi deg til å oppdage en strålende kolleksjon med krystallfarge. Fem farger som er resultatet av et møte mellom to genuine merkevarer som setter kvalitet, innovasjon og strålende skjønnhet aller høyest.

 


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies