Du har 0 vare i kurven
SettingsManage template
Logg inn X

KURSINFORMASJON

Kjære kursinteressert

NeglAkademiet AS er i dag en ledende totalleverandør innen hånd-, fot- og neglepleie og jobber med kundeoppfølging, utdanning og distribusjon over hele Norge. Vi har utdannet negledesignere siden 1989 og har siden den gang hatt som målsetting å heve utdanningsnivået innen faget og være i forkant av utviklingen.

Vår målsetting er å gi elevene en grundig og relevant grunnopplæring i fagene for negledesign, hånd- og fotpleie med vekt på design, form og fasong.

Vårt konsept er utviklet av negledesignere og via et globalt samarbeid kan vi tilby våre studenter og kunder kvalitetsprodukter og faglig opplæring som hele tiden er under forskning og utvikling. Sammen med vårt team vil studentene og kundene kunne videreutvikle seg, være nytenkende, trendsettende og suksessfulle i vår bransje. Vår hovedsamarbeidspartner er CND fra USA (www.cnd.com). Verdens ledende innen profesjonell håndpleie, mote og skjønnhet i 30 år.

Dersom du har spørsmål etter å ha lest gjennom informasjonen, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

 

 

Livslang læring

Hvor holder vi kurs? 
Vi har i dag 4 undervisningssteder; Oslo, Bergen, Sola, Trondheim og i vår kursplan ser du tidspunktene for alle våre kurs.


Hvorfor velge negledesign?
Mange velger å utdanne seg til negledesigner fordi fremtidsmulighetene er store. Som negledesigner hjelper man å løse individuelle behov og ønsker for de som har negleproblemer. På det personlige plan innebærer negledesign muligheten til å jobbe i et praktisk, sosialt og hyggelig yrke. Man arbeider med mennesker og bidrar til å øke følelsen av velvære, en belønning i seg selv. I tillegg skaper denne sosiale kontakten glede i arbeidet, glede og dyktighet som igjen gir fornøyde kunder. Fornøyde kunder anbefaler deg til venner og kjente og etterspørselen øker. Det er stor etterspørsel etter dyktige negledesignere og inntektsmulighetene gode, men for å komme dit må du være villig til å satse.

Hva kreves av studenten?
Negledesign er et omfattende fagområde. For å lykkes må du derfor ha både innsatsvilje og utholdenhet. Negledesign er et skapende yrke der kreativitet og idérikdom kommer godt med. Området en negledesigner bør ha kunnskap om er:


-  Manikyr (håndpleie)
-  Hygiene
-  Flere ulike kunstmaterialer/teknikker
-  Pedikyr (fotpleie)
-  Design, form og fasong
-  Lakkering og dekorering
-  Hånden og neglens anatomi
-  Neglesykdommer
-  Kundebehandling og salg
-  Produktkunnskap

 

Er det lett å få jobb? 
Det er til enhver tid stor meget stor etterspørsel etter flinke negledesignere som behersker spesielt CND sine teknikker. De elever som har en "stå-på-innstilling" med et aktivt engasjement i tillegg til et minimum av fravær, har til nå ikke hatt problem med å skaffe seg jobb.


Etterutdanning
Etter grunnopplæring kan man fortsette med CND Master -  ett steg videre for å hjelpe deg til å yte ditt ytterste. Alle våre kurs blir fornyet og oppdatert jevnlig for å tilby deg nye utfordringer og utdanning i aller fremste linje. Dette er en livslang læring for alle profesjonelle.


Hva kan du forvente?
I tillegg til å bli opplært av industriens høyest kvalifiserte instruktører, mottar du kurspakker som inneholder det mest nødvendige for å komme i gang med kurset og flere behandlinger utenom. I alle våre kurs mottar du også omfattende kursdokumentasjon som gir deg grundig bakgrunnsmateriale og som er et nyttig oppslagsverk i ditt videre arbeid. Og sist men ikke minst, kan du også forvente å skape nye relasjoner både med dine nye kolleger, dine instruktører og personalet på NeglAkademiet. Husk, vi er her for å hjelpe deg!

 
Hvorfor velge NeglAkademiet? 
Som instruktører benytter vi erfarne negledesignere som alle har gjennomgått den mest krevende opplæring som finnes internasjonalt. I tillegg er de pliktig til å oppgradere sin utdanning hvert år slik at de alltid kan tilby deg det siste innen produktinformasjon og teknikker. Vårt team vil til enhver tid gjøre sitt ytterste for å gi deg den beste service og rådgivning. Sammen med oss vil du kunne være med på kontinuerlig videreutvikling og heve bransjens nivå.

 

 

   

Påmelding

Skjer ved å fylle ut påmeldingsskjema. Etter påmeldingen er mottatt vil du få tilsendt praktisk informasjon og faktura på kursavgiften. Du er sikret plass på kurset når fakturaen er betalt. Alle kurs faktureres i sin helhet.

Påmeldingen er bindende. NB! Hele kursavgiften må være betalt før kursstart.

Trekker du deg etter vi har mottatt påmeldingen i underskrevet stand, og etter 2 uker før kursstart, beholder NeglAkademiet et depositum på kr 2.000,-. Ved kursavgifter mindre enn kr 2.000,- beholder NeglAkademiet hele summen, med mindre legeattest fremvises. Ellers gjelder privatskolenes studiekontraktsvilkår, markedsføringslovens paragraf 9. Vi tar forbehold om nok antall påmeldte til hvert kurs.

Send inn din påmelding nå

 

 

   

Modeller

Under våre kurs trenger elevene modeller å trene på. Dette er helt gratis, men du må beregne at praksistreningen tar ca 3-4 timer.

Ved å trykke på en av lenkene under kan du sende en e-post til angitte sted for å melde deg som modell. Husk å oppgi navn og telefonnummer, så tar kursanvarlig kontakt med deg ved behov.

 

Oslo   Bergen Sola     Trondheim
       
 

 

 

Nyttig å vite

Finansiering
NeglAkademiet er ikke støttet av Lånekassen og eventuell finansiering av kurs må foretas av hver enkelt elev i sine respektive banker. NeglAkademiet må ha hele kursavgiften innbetalt før kursstart. Skulle det være noen spørsmål, ta kontakt med kursansvarlig på telefon 40 00 59 26.

 

Diplom/kursbevis
Alt av kursavgifter og eksamener må være betalt og bestått før kursbevis/diplom utdeles.

 

Varekjøp 
Inntil du er registrert med organisasjonsnummer i Brønnøysundregisteret eller ansatt i bedrift, må alle varekjøp betales kontant eller ved postoppkrav.

Parkering
Parkeringsplassene i Oslo, merket NeglAkademiet, er forbeholdt kunder i frisør- og neglesalongen i underetasjen. Dersom du kjører bil til kurs gjelder lokale parkeringsregler ved alle våre undervisningssteder.

Lunsj
Kursavgiften dekker ikke lunsj.

Prisendringer kan forekomme

 

 

 

Regler for eksamen

Fravær
For å kunne gå opp til teoretisk og praktisk eksamen må du ha vært tilstede minst 90% på hvert delkurs. Hvis du ikke har vært tilstrekkelig tilstede, må du ta dette igjen på neste kurs eller ta privattimer hos gjeldende instruktør for kr 400,- pr time. 

Tid på eksamen
1,5 time på den teoretiske og 2,5 time på den praktiske delen.


Produkter og teknikker
Du kan kun bruke de produktene og det utstyret som hører til den eksamen du skal opp i. Er du i tvil, spør!

 

Praktisk prøve i teknikken CND Væske og Pulver (acryl):
1 hånd med sjablong og 1 hånd med natural tipper. Begge med hvitt/rosa/klart. 

Praktisk prøve i teknikken CND Brisa Gel (gele): 
1 hånd med sjablong og 1 hånd med klare tipper. Begge med hvitt/rosa/klart.  

Praktisk prøve i teknikken Backscratchers pulver og resin:
Begge hender med natural tipper. Begge med klart pulver. 

Krav
Du må oppnå 70% riktig besvarelse på den teoretiske og ha 70% scoring på den praktiske delen for å bestå våre eksamener.

 

Etter endt grunnkurs 
Du har 6 måneder til å bestå eksamen. Har du ikke tatt eksamen innen denne tiden mister du retten til å kjøpe profesjonelle varer, og kurs og eksamen må eventuelt tas på nytt. Dersom du stryker og avtaler en ny eksamen innen 3 måneder, kan du derimot få dispensasjon til å kjøpe profesjonelle produkter, men da mot et pristillegg på 100% av grossistpris, inntil eksamen er tatt og bestått. Det beregnes da en eksamensavgift på kr 250,-. Ønsker du å ta eksamen hos en annen avdeling enn der du har gått kurset, beregnes også en eksamensavgift på kr 250,-.

 
NEGLAKADEMIET AS
Drammensveien 159
0277 OSLO
©NeglAkademiet AS
KUNDESERVICE:
Ring oss på 23 25 36 36
Avdelinger og kontakter
Om oss
LES MER OM:
Negler
Neglepleie
Neglelakk
Manikyr
Pedikyr
Shellac
Negledesign
Kurs i negledesign
Akrylnegler
Gelenegler