Teknikk kurs i gele og akryl

Teknikk kurs i gele og akryl

 

 

I løpet av mars setter vi opp et nytt teknikk kurs med våre svært dyktige instruktører Madeleine Forsell og Vidar Svendsen i våre lokaler i Oslo.

Kurset er for deg som har utdanning innen kunstmaterialene gele eller akryl og ønsker å utvide og perfeksjonere dagens mest etterspurte teknikker.

Benytt denne muligheten til å utvikle deg, perfeksjonere og få kunnskap om teknikker som tar dine behandlinger enda et steg videre.

 

HVEM PASSER KURSET FOR?

Ønsker du å lage spennende glitterblandinger eller unike rosatoner som tar din franske manikyr til nye høyder? Da passer dette kurset for deg. Her tar vi frem kreativiteten og lærer deg gode blandingsforhold slik at du kan lage sterke og holdbare negler i både gele og akryl. Vi setter fokus på teknikker som perfeksjonering den franske manikyren, med både reverse- og klassisk teknikk.

Finner du det vanskelig å skape den perfekte ombreneglen med fading av glitter eller farger? Trenger du mer kunnskap om teknikker som alltid gir deg en jevn og sømløs fading av French Ombre eller Babyboomer? Her vil du få teknikkene som øker hastigheten, resultatet og fornøyde kunder.

Ønsker du å øke din fortjeneste med dekor som passer til dine salongkunder, vi gir deg teknikker for enkel dekor med kunstmateriale som effektivt kan utføres i dine vanlige behandlinger for å gi det lille ekstra inn i sesongens mange høytider og festligheter.

 

HVA MÅ JEG TA MED?

Under kurset vil det jobbes med CND Liquid & Powder (akryl), CND Brisa Gel, CND Plexigel og Light Elegance Lexy Line Gel. Du tar selv med det du trenger for å utføre en gele- eller akrylbehandling, slik som akrylpulver, liquid, geleer, LED lampe, verktøy, prep-produkter, etc. Ulike glitter, farger og dekor står vi for under kurset.

Denne dagen kan du ta med deg en egen modell eller komme uten produkter og jobbe på deg selv. Kurset krever påmelding.

 

HVA VIL JEG LÆRE?

• Customblending av rosatoner og glittermikser
• Fransk manikyr reverse- og klassisk teknikk
• Ombre/fade teknikker med glitter og farge
• Innkapsling av glitter
• Juleinspirasjon

 

ØNSKER DU FINANSERING?

Om du ønsker å dele opp eller utsette betalingen av kurset, samarbeider vi med Svea finans. Legg inn et notat i påmeldingen om at du ønsker delbetaling så tar vi kontakt og hjelper deg videre.

 

MER INFORMASJON

Kontakt vår kursavdeling på  458 68 491 eller send oss  en E-post

Dette er et kurs med fokus på kunstmateriale. Jobber du med gelelakk og ønsker å lære mer om ulike teknikker og dekor anbefaler vi kurset CND Shellac og dekor.

 

PRIS
KR 1.900,-
Ingen manual eller produktpakke er inkludert. Prisen inkluderer kun forbruk av dekor-produkter under kursdagen.

HVOR OG NÅR

OSLO, NeglAkademiet sine lokaler i Drammensveien 159 på Skøyen.

Se kursliste

Dato for nytt kurs legges ut her så fort dato er fastsatt slik at påmelding åpner.

Teknikk kurs i
gele og akryl

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies