Vippeløft og brynslaminering – APRIL

.

Velkommen til GRATIS online seminar

Tema: LASHUS Vippeløft og brynslaminering

 

Tirsdag 16. april

Klokken 17:00 – 18:00

 

 


Nye produkter, behandlinger og teknikker. Faglig påfyll og innsikt i fremtiden med LASHUS.


 

Sett av en time ettermiddagen 16. mars og delta på et GRATIS online seminar som gjennomføres live for å presentere fremtiden med LASHUS. I løpet av det siste året har teamet bak LASHUS jobbet i kulissene for å optimalisere og utvide produktserien og behandlingssystemene. Det NYE systemet løfter ikke bare vippene med bare TO-STEG, men den samme fantastiske formelen kan NÅ brukes til brynslaminering. De har også introdusert 5 NYE superintense nyanser, for vippe- og brynsfarging.

Jobber du med vippeløft eller brynslaminering, anbefaler vi dette seminaret slik at du får en innføring i nye produkter og teknikker som vil forenkle behandlingen, redusere tiden og gi kundene et enda bedre resultat.

 


Seminaret er åpent for deg som jobber profesjonelt og har diplom på kurs innen vippeløft eller brynslaminering. Enten du har lang erfaring eller nettopp har startet, vi har mye nytt å lære deg. Deltagelse krever påmelding. Påloggingsinformasjon sendes ut senest to dager før seminaret.

 

LASHUS er en profesjonell og pålitelig leverandør som står for ærlighet, integritet og kjærlighet til industrien med produksjon i Europa. LASHUS produktene er uten unødvendige kjemiske ingredienser som leverer en banebrytende mild og varig formel for behandlinger med vippeløft og brynslaminering.

 

GRATIS
Begrenset antall plasser, deltagelse krever påmelding i forkant.

HVOR OG NÅR

ONLINE, Live

Se kursliste
16.04.24
16
april
16.04.2024 Online seminar 17:00 - 18:00
Meld deg på dette kurset
GRATIS SEMINAR
LASHUS Vippeløft
og brynslaminering

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies