LE Lexy Line Hard Gel – FEBRUAR

.

Velkommen til GRATIS online seminar

Tema: Light Elegance Lexy Line Hard Gels

 

Tirsdag 20. februar

Klokken 17:00 – 18:00

 

 


Faglig påfyll av Lexy Line sine ulike geleer og kombinasjoner av produktvalg. Nyttige tips og triks for best feste og holdbarhet.


 

På dette online seminaret vil du få en god innføring i de ulike viskositetene til Light Elegance sine Hard Gels samt å kunne kombinere dem med riktig base- og top coat. Dette sammen med demonstrasjoner vil gi deg ytterligere forståelse for valg av riktig gele og teknikk til ulike negletyper.

Her får du en grunnleggende presentasjon av hvilke geleer vi anbefaler at du bruker på ulike kunder. Dette ut fra viskositet og egenskaper samt hvilke Bonding og Finishing produkter du kan kombinere sammen med de ulike geleene for å oppnå maksimalt resultat på ulike negletyper.

Benytt anledningen til å få faglig påfyll til dine behandlinger med fokus på god produktkunnskap, som gjør deg i stand til å velge produkter som gir fantastisk festeevne og holdbarhet.

 


Seminaret er åpent for deg som jobber som profesjonell negledesigner med diplom i teknikken gele, enten du har lang erfaring eller nettopp har startet, vi har mye nytt å lære deg. Deltagelse krever påmelding. Påloggingsinformasjon sendes ut senest to dager før seminaret.

 

Light Elegance sin Lexy Line serie med geleer kommer i hele fem ulike konsistenser med hver sine unike fordeler. Alle Light Elegance geleer kan blandes med hverandre for å oppnå ønsket konsistens eller farge Alle de ulike konsistensene kommer i clear og i utvalgte rosatoner, helt fra transparente nyanser til heldekkende rosafarger. I tillegg finner du et utvalg med flere nyanser hvit og natural.

 

GRATIS
Begrenset antall plasser, deltagelse krever påmelding i forkant.

HVOR OG NÅR

ONLINE, Live

Se kursliste
20.02.24
20
februar
20.02.2024 Online seminar 17:00 - 18:00
Meld deg på dette kurset
GRATIS SEMINAR
Lexy Line Hard Gels

Meld deg på dette kurset:

Gå videre
Kurs Page Form
Personlig informasjon:
Les mer
ØNSKER DU MER INFORMASJON?
Send en melding så hjelper vi deg.
Kontakt meg
Kontakt Kurs Form
Kontakt meg angående denne tjenesten
Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies