Disco glitter fra Lecenté

Publisert: 08.11.2018

Sett farge på vintermørket med Lecentés nye kolleksjon med glitter og folier.

Lecenté presenterer nå en kolleksjon perfekt for vinterens mange festlige anledninger. Glitter så chunky, fargesprakende og lysende som små discokuler – inspirert av syttitallets største dansegulv-fyllere.

Vinterens vakreste disco-eventyr: Dancing Queen.

Dancing Queen, Boogie Nights, Funky Town og Night Fever gir alle et holografisk, lysende skinn som kan lyse opp ethvert festlokale. Hvitt, blått, rosa og sølv gir store muligheter til å eksperimentere både med isende vinternegler og glamorøs festdekor perfekt til nyttår og julefester.

Funky Town gir rosa skinn med attitude.

Big is Beautiful, sier alltid vi. Og hver glitrende “discokule” i de fire fargene er 3mm stor og perfekt til å fange lyset med sitt iriserende skinn. Men husk at de runde glitterkornene dermed kan bli for store for de aller minste lillefinger-neglene. På grunn av størrelsen festes de aller best i kunstmateriale eller Shellac, kombinert med nyheten Smooth it! som gir en jevn overflate også til større dekor.

Fire folier perfekt for festsesongen.

Ved siden av disco-glitteret lanserer Lecenté også fire folier perfekt tilpasset vinterens mange festlige anledninger. Vakre Northern Star er med sine lange, slanke stjernespisser allerede blitt en storfavoritt, sammen med spennende Tinsel, som med sine holografiske sølvrader gir deg julens mest spennende metalliske negler. Snøflakene i sølv heter naturlig nok Snowflake, og de magiske fullmånene til Moonlight tilbyr et mørkt og mystisk alternativ til tradisjonelle polkadotter.

Gjør deg klar til å utforske Lecentés funklende univers denne sesongen, og lys opp vintermørket med pur discomagi.

 

 


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies