Night Moves: Vinterens fargespill

Publisert: 07.11.2018

Vinterens festkolleksjon er en hyllest til nattelivets glamorøse verden.

Med navn som boblende Bellini og forlokkende After Hours, setter CNDs siste fargekolleksjon Night Moves virkelig stemningen for vinterens mange festlige anledninger. Med isende sølv, dekadent gull og en sober metallisk nude har kolleksjonen noe for enhver festdronning. Og kronen på verket er selvsagt en sprakende og frisk rødfarge, i en tone som mange sammenlikner med den store juleklassikeren Ruby Ritz.

KISS OF FIRE: Glitrende og klassisk rødfarge som skapt for julens mange festlige anledninger.

Det er mange av oss som hvert år venter litt ekstra på Holiday-kolleksjonene til CND. Og de skuffer ikke denne gangen heller. Sølvfargede After Hours har nok blåtoner i seg til å balansere ut rosatonene i nordisk hud perfekt, og nok metallisk skimmer til å funkle både til fest og til hverdags.

AFTER HOURS: En sølvfarge tettpakket med pigmenter for en deilig dekadent fargetone.

Soirée Strut er fargen for alle som elsker naturlige, nude negler. Fargen er en krysning mellom varm beige og kaldt sølv, med masse deilig metallisk skinn for en sofistikert og elegant festlook. Mange rapporterer allerede om at dette er blitt en storfavoritt blant norske kunder, både som langtidsholdbar CND Shellac og VINYLUX.

SOIREE STRUT: En elegant favoritt blant norske kunder.

Bellini. Bare navnet får oss til å smile. Og denne gullfargen er akkurat like festlig, boblende og lett å like som drinken den er oppkalt etter. Metallisk skimrende gullfarger er alltid populære, og denne er dekkende, varm og akkurat passe gylden til å kunne bæres både på jobb og til fest.

BELLINI: En varm og myk gulltone med akkurat passe mengde glamorøst skinn.

Night Moves kommer som vanlig både som CND Shellac og som VINYLUX, og er tilgjengelig i vår nettbutikk nå.


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies