Fem grunner til å droppe høvelen

Publisert: 04.04.2019

Derfor bør du alltid velge en profesjonell voksbehandling.

Å droppe høvelen i dusjen og heller booke time hos en profesjonell salong er ikke bare en naturlig del av en effektivt kroppspleierutine. Det er også en lur investering for hudhelsen din!

 

Å bruke høvel øker risiko for rifter og sårskader i huden, noe som igjen kan føre til betennelser og stygge arrdannelser.

Hjemmebarbering øker risiko for inngrodde hår og irriterte hårsekker. Velg en salong som tar seg tid til en god voksbehandling, etterfulgt av evt fjerning av hår på avveie med lupe og pinsett.

Hårfjerning med voks fjerner hårveksten fra roten, slik at det nye håret vokser ut tynnere og mykere, og du unngår den evige følelsen av “tredagersskjegg” på leggene.

I en profesjonell salong får du riktig hudpleie, som ivaretar huden etter den eksfolierende voksbehandlingen. Huden din fremstår sunnere, mer glødende og mykere.

Du sparer tid! Ved profesjonell voksing holder du hårveksten i sjakk i lang tid, slik at du kan nyte silkemyke legger og lår i ukesvis.

Velg deg en salong som fører Depiléve hårvoks for markedets mest skånsomme, hudvennlige og smertefrie behandling.


Artikler om Tanning, Hårfjerning

Selvbruning gir deg sunn, vakker og glødende hud, men mange sliter med å påføre produktet riktig. Vi har…

Det splitter nye hårfjerningsprogrammet fra britiske wax:one er tilpasset en ny generasjon med kravstore, kvalitetsbevisste kunder. Og ingen…

Vi er stolte av å presentere den nye, high end voksserien Wax:one, som tilbyr det aller beste innen…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies