Nyhet: Premium Voksserie for den kresne

Publisert: 16.05.2019

Vi er stolte av å presentere den nye, high end voksserien Wax:one, som tilbyr det aller beste innen både Hot Wax og Strip Wax til profesjonelle salonger. Med lavere temperatur, større komfort og enda bedre effektivitet er Wax:one en spennende nyhet på det norske markedet.

30 år i skjønnhetsbransjen har lært oss på NeglAkademiet en ting: Innovasjon og kvalitet er nøkkelen til suksess. Derfor er vi alltid pasjonert opptatt av nyvinninger innen våre fagfelt. Og gleden var stor da vi oppdaget det nye premiummerket Wax:one, som tilbyr både Hot Wax og Strip Wax som perfekt forener nytenking og forskning med høykvalitets ingredienser. Dette måtte vi bare introdusere til våre norske salonger!

Produktserien til Wax:one er utviklet og produsert i Europa, og følger de høyeste standarder. I tillegg har vi forelsket oss i den innovative formelen som sørger for at vokset smelter på rekordlav temperatur, både for Strip Wax og for Hot Wax. Den lave temperaturen gjør behandlingen mer komfortabel både for kunde og behandler, og er perfekt spesielt for lyse, sensitive hudtyper.

I tillegg har Wax:one utarbeidet et unikt supportsystem der salonger som utfører behandlinger, ved siden av å få hjelp og veiledning fra oss på NeglAkademiet, også til enhver tid kan få svar på sine spørsmål i et eget online forum. Merket har på kort tid blitt en storfavoritt blant toppidrettsutøvere, som er avhengig av hyppig og presis voksing for å oppnå sine aller beste resultater. Og med unisex forpakning og friskt og sporty markedsmateriell appellerer merket like mye til menn som kvinner.

Med profesjonalitet og kvalitet i alle ledd er Wax:one et naturlig førstevalg for den kvalitetsbevisste kunden. Vi gleder oss til å gjøre din neste voksbehandling enklere, smartere og mer effektiv.

 


Artikler om Tanning, Hårfjerning

Selvbruning gir deg sunn, vakker og glødende hud, men mange sliter med å påføre produktet riktig. Vi har…

Det splitter nye hårfjerningsprogrammet fra britiske wax:one er tilpasset en ny generasjon med kravstore, kvalitetsbevisste kunder. Og ingen…

Derfor bør du alltid velge en profesjonell voksbehandling. Å droppe høvelen i dusjen og heller booke time hos…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies