Neste generasjon intimvoks

Publisert: 04.11.2019

Det splitter nye hårfjerningsprogrammet fra britiske wax:one er tilpasset en ny generasjon med kravstore, kvalitetsbevisste kunder. Og ingen steder er behovet for en smertefri, effektiv og tidseffektiv behandling større enn når det kommer til brasilianske voksbehandlinger. Men hva er hemmeligheten bak en perfekt brasiliansk behandling? Vi spør vår voksekspert Madeleine Forsell.

 

Hva er den største fordelen med en wax:one intimvoks-behandling?

– Med wax:ones intimvoks-behandling får kunden fjernet uønsket hår på en så smertefri måte som overhodet mulig, forklarer Madeleine.

– Den lave temperaturen på voksen gjør at huden skånes maksimalt, og den beskyttende oljen som brukes i behandlingen etterlater i tillegg huden pleiet og silkemyk. Det er vel en av hovedgrunnene til at topp-atleter og andre som er tvunget til å fjerne alt hår på kroppen regelmessig gjerne velger nettopp wax:one. Det gjør også at kunder med ekstra sensitiv hud eller de som ofte har kviet seg for å gjennomføre en brasiliansk behandling kan sitte igjen med en god følelse. Dette er virkelig den aller mest skånsomme hårfjerningen med voks jeg har vært borti.

 

Du holder nå kurs i intimvoksing for proffkunder her hos NeglAkademiet. Hva er det viktigste å tenke på når man skal utføre en intimvoks på sine kunder?

– Det aller viktigste man kan gjøre er å legge tid ned på forarbeidet. Velg en voks med god kvalitet som gjør opplevelsen så behagelig som overhodet mulig for kunden. Ved behandlingsstart skal man alltid begynne med å rense huden godt før man starter med hårfjerningen. Og under behandlingen er det smart å jobbe i små partier og holde huden stram ved fjerning av voksen. Slik minimerer man ubehag for kunden.

 

Madeleine Forsell holder kurs i intimvoks og brasiliansk voksbehandling med wax:one produkter.

 

I etterkant av en voksbehandling kan enkelte slite med nupper og inngrodde hår. Hvordan minimerer man dette?

– Dette er hovedgrunnen til at jeg legger stor vekt på forarbeidet i mine kurs. For ved å rense området godt før behandling minsker man risikoen for plager i etterkant. I tillegg er det viktig med god informasjon til kunden om hva han eller hun skal gjøre etter behandlingen. Å ikke dusje eller bade 24 timer etter en brasiliansk voksing, ikke ta på området direkte, og så gjerne bruke peeling i dusjen i perioden etter dette, gjør at huden holder seg frisk og sunn. Vi anbefaler wax:one care for hjemmebruk etter voksing. Det er en tyntflytende gelé som tilfører fukt og pleie til huden, og som hjelper mot inngrodde hår.

 

En salongbehandling fra wax:one er markedets beste for sensitiv hud.

NeglAkademiet inviterer profesjonelle aktører som allerede har kjennskap til voks for en 1-dags workshop innen intimvoks med wax:one.

 

Du finner hele serien tilgjengelig for våre profesjonelle kunder i vår nettbutikk nå.

 

Illustrasjonsbilder fra Ava Sol/Unsplash


Artikler om Tanning, Hårfjerning

Selvbruning gir deg sunn, vakker og glødende hud, men mange sliter med å påføre produktet riktig. Vi har…

Vi er stolte av å presentere den nye, high end voksserien Wax:one, som tilbyr det aller beste innen…

Derfor bør du alltid velge en profesjonell voksbehandling. Å droppe høvelen i dusjen og heller booke time hos…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies