Priser og betaling

Priser og betaling

Her vil du finne betingelser for priser og betaling på produkter kjøpt fra NeglAkademiet sin nettbutikk. Finn svar på ofte stilte spørsmål rundt ulike betalingsmetoder og  søknad om fakturakreditt for bedrifter.

 

Vi vil alltid anbefale deg å logge på slik at du får se dine priser med en gang.

  • Er du ikke logget på vil du kun se priser på varer alle kan kjøpe ink mva. Varer for salg til bedrift/profesjonell vil du ikke kunne se prisen på.
  • Er du logget på som en forbruker, det vil si at du ikke er utdannet/driver virksomhet inne faget vil du se prise på alle produkter du har lov til å kjøpe ink mva.
  • Er du logget på som bedrift/profesjonell vil du se din pris eks mva, da er også eventuelle rabatter avtalt med NeglAkademiet AS trukket fra. Du får også se veil pris ink mva (ofte brukt av salonger som veiledende utsalgspris på vare hvor videresalg i salong er tillatt).
  • Alle priser er oppgitt eks frakt- og behandlingsgebyr. Estimert fraktpris vises nederst i “kassen” ut i fra valgte frakt- og betalingsmåte, før kjøpet bekreftes.

 

Prisbetingelser

  • Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt og som ikke skyldes feil, får ikke tilbakevirkende kraft.
  • Prisene er i stadig forandring, og vi tar derfor forbehold om prisendring uten forvarsel. Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger og lagersituasjon.
  • Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt på enhver vare med bakgrunn i konkurranseforhold og mulige andre årsaker.
  • Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra NeglAkademiet AS sin side, som utgjør mer enn 10 % av normal utsalgspris, kan NeglAkademiet AS ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

 

Velg ønsket betalingsmåte

Når du har handlet ferdig klikker du på “Handlekurven” for å gjennomføre ditt kjøp.

NeglAkademiet AS har ulike betalingsalternativer for forbruker og bedrifter/profejsonell. Handler du som profesjonell hvor prisene er oppgitt eks mva anser NeglAkademiet AS dette som et næringskjøp og følger kjøpsbetingelsene for næringskjøp. Kjøpesummen kan etter ditt eget valg gjøres opp gjennom, bank- eller kredittkort, eller via faktura for kredittgodkjente bedriftskunder.

Når du er logget på vil dine tilgjenelige betalinsgalternativer vises i “kassen”.

 

Det tilbys følgende betalingsmetoder:

Forbrukerkunde: Visa og MasterCard.

Bedriftskunder: Faktura, Visa og MasterCard.

 

Betaling med VISA/MasterCard

Hvis du ønsker å betale med VISA/MasterCard vil du bli sendt videre til Netaxept sine sikre sider for å fylle ut kontoinformasjon, samt å oppgi informasjon fra kodebrikke/verifiseringsnøkkel.

Netaxept kan kun benyttes som betalingsalternativ direkte på web, ikke ved bestilling via telefon/e-post. Betalingen foregår på Netaxept sine sikrede sider.

Netaxept eller selger formidler aldri din økonomiske informasjon til forhandlerne eller andre.

NeglAkademiet AS mottar din betaling uten at noen hos oss får innsyn i din økonomiske informasjon, utenom din kjøpshistorikk med oss.

For mer informasjon om Netaxept les på deres hjemmeside nets.eu

Når du legger en ordre hos oss med ditt kort blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Dette betyr at Netaxept sjekker at kortet er ekte og at det er dekning på det. Det gjøres så en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kortet ditt, men at de ikke kan røres av andre enn Netaxept så lenge ordren eksisterer.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres på kortet ditt (normalt innen 5-7 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa/Mastercard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

 

Fakturakreditt for bedriftskunder

Hos NeglAkademiet kan bedrifter og offentlige institusjoner med organisasjonsnummer søke om kreditt. Søknaden må være innvilget og tilbakemelding mottat på E-post før bestilling kan gjennomføres slik at valget faktura kommer opp i klassebildet. Søknad om kreditt kan gjøres i “kassen” eller her

Ved å sende inn en søknad om fakturakreditt godtar du at NeglAkademiet foretar en kredittsjekk via kredittopplysningsbyrået Bisnode.no

NeglAkademiet forbeholder seg retten til å sette vilkår for kreditt etter egen vurdering.

Standard betalingsbetingelser er 15 dager for bedriftskunder og 30 dager for offentlige institusjoner.

Det gjøres oppmerksom på at ubetalte fakturaer vil bli fulgt opp av Collectia AS etter forfall. Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso. Etter forfall påløper forsinkelsesgebyr samt forsinkelsesrenter etter de til enhver tid gjeldende satser fastsatt i lov eller forskrifter.

Dagens satser:
Forsinkelsesgebyr for privatpersoner (EU-gebyr) kr 35,-
Forsinkelsesgebyr for bedrifter (EU-gebyr) kr 289,-
Rentesats ved forsinket betaling er 10,75%

 

Elektronisk faktura

Som et ledd i vår miljøsatsing har vi et ønske om å sende ut våre fakturaer elektronisk. Vi setter derfor automatisk opp at din faktura vil bli sendt ut på e-post (PDF-vedlegg). Ønsker du derimot å få den tilsendt via EHF (elektronisk handelsfaktura) eller på papir pr post, ta kontakt med kundeservice så ordner vi dette

Bekreft handel

Før du bekrefter din bestilling må du se over at alle opplysningene stemmer. Når du har bekreftet din bestilling vil du få opp en spesifikasjon samt et ordrenummer og handelen anses som bindene. Kort tid etter dette vil du motta en ordrebekreftelse på din registrerte e-postadresse.

 

Salgspant

NeglAkademiet AS har salgspant i varer solgt på kreditt som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger, jfr. pantelovens § 3-14 inntil kjøpesummen er fult betalt.

 

Har du spørsmål til våre betingelser for priser og betaling ved kjøp av produkter i NeglAkademiet sin nettbutikk, kontakt oss på kundeservice@neglakademiet.no

 

Betingelser for priser og betaling - NeglAkademiet.

Tilbake til informasjonssenteret

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies