Negler

Negler skal skjemmes bort

Som Norges ledende fagekspert på profesjonell skjønnhet er NeglAkademiet totalleverandør til norske salonger, både for opplæring av terapeuter og salg av produkter i hele Norge.

 

Eneleverandør av produkter fra CND

Arbeider du til daglig med negler så vet du hvor viktig det er å bruke kvalitetsprodukter. NeglAkademiet AS tilbyr produkter til profesjonelle som jobber med negler. Vår hovedsamarbeidspartner er Creative Nail Design, som er verdens ledende leverandør av produkter innen profesjonell hånd-, fot- og skjønnhetspleie de siste 30 årene.

Med produkter for negler fra Creative Nail Design er du garantert noen av markedets aller beste produktserier for profesjonelle aktører i bransjen.

I vår nettbutikk finnes en rekke kvalitetsprodukter for profesjonelle fra Creative Nail Design.

Dersom du ønsker noen prøveprodukter til negler, sender vi gjerne over vareprøver. Vi kommer også på besøk om det er ønskelig, så kan vi selv presentere og demonstrere våre produkter for negler.

Ønsker du å jobbe med negler?

Drømmer du kanskje om å jobbe som en profesjonell negledesigner? Det er alltid stor etterspørsel etter flinke negledesignere, spesielt de som behersker CND sine teknikker. Vi har utdannet studenter innen negler siden 1989 med fokus på form, fasong og design.  Oversikt over alle våre kurs finnes du i vår studiekatalog. Våre kurssteder er Oslo, Trondheim, Bergen og Sola.

Du melder deg enkelt på våre kurs via vår elektroniske påmeldingsskjema som du finner på kursidene våre .

Ønsker du mer informasjon om våre produkter for negler eller våre utdannelser, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

 

Velkommen til NeglAkademiet

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies