The WhoDunit? fra Light Elegance

Publisert: 02.09.2022

Med høstens kolleksjon The WhoDunit? fra Light Elegance får du en palett med 12 balanserte og komplementære nyanser og glitter som gir deg alle ledetrådene i ditt detektivarbeid for å finne det perfekte utseende.

Enten kundenes favorittmysterium er mørkt og fylt med intriger og hemmeligheter eller er inspirert av den endeløse jakten på ekte kjærlighet, vet vi at de kommer til å elske denne trendkolleksjonen. Alle 12 nyansene er nå tilgjengelig i både P+ Gel Polish og LE Color og Glitter Gel, noe som gir deg muligheten til å fullføre enhver behandling med letthet.

 

 

 

Inspirert av vågal spenning, romantikk og intriger, gir kolleksjonen The WhoDunit? komplementære nyanser som spenner fra mørke og mystiske til klassiske og elegante – perfekt for å fullføre enhver høstlook. Fra skjønne og rike kremet nyanser til glitter så spektakulære at du lurer på hvordan de kan lages.

 

 

 


Artikler om Negl, hånd og fot

Spennende innovasjoner oppgraderer den prisbelønte LE Color-serien! Light Elegance har lenge vært en toneangivende aktør innen utvikling av…

PLEXIGEL fra CND er et “brush-in-a-bottle-system” som gjør det enklere og raskere enn noensinne å bygge, forme og…

Et bryllup er en fantastisk begivenhet. Dette er den ene dagen i livet da bruden skal ha sine…

Personvern:    NeglAkademiet benytter Cookies    Les mer om vår bruk av cookies